Growing Leaders coachingtjänster

Coachande ledarskap

Coachande ledarskap

När vi ställer coachande frågor tror vi på kraften bakom frågorna och att det är medarbetarna själva som sitter på svaren. För oss handlar det om ett ledarskap och förhållningssätt som leder till självständiga medarbetare med stor egen handlingskraft.

Information om utbildningen Coachande ledarskap

Coachande ledarskap är:

Ett sätt att visa FÖRTROENDE
Ett sätt att få medarbetare att VÄXA
Ett sätt att få medarbetena att KLARA SIG SJÄLVA, du behöver inte svara på alla frågor.

Detta är en utbildning som riktar sig till dig som insett kraften i att låta medarbetare växa genom att ta egna initiativ. Detta är en utbildning för dig som är ledare oavsett på vilket sätt du leder där du vill skapa självgående medarbetare och ge mer utrymme för din och deras utveckling.

Utbildningen fokuserar på:
Grunderna i coaching och samtalsteknik
Kommunikation med fokus aktivt lyssnande
Feedback
Coachande ledarskap
När är det coachande ledarskapet ett bra sätt att leda på?

Vi utgår från ICF’s (International Coach Federation) riktlinjer och anpassar den renodlade coachingen till vardagen för dig som ledare. Du får möjlighet att att genom övningar och reflektion hitta ditt sätt att vare en coachande ledare. 

Det coachande ledarskapet är en utbildning som vanligtvis genomförs på 2 dagar (kan anpassas efter behov) och fylls med det som deltagarna behöver. Deltagarna får möjlighet att utveckla sitt coachande ledarskap genom att vi lär ut teorier, delar med oss av våra långa erfarenheter som ledare och framför allt genom att träna massa på många olika sätt att coacha på – i en trygg miljö. Vi utgår från ICF’s (International Coach Federation) riktlinjer och anpassar den renodlade coachingen till vardagen för dig som ledare.

Vi avsätter mycket tid för övning- individuellt, med bordsgrannen och i mindre grupper. Det finns också gott om tid avsatt för egen reflektion- vad och när ska jag använda detta i min vardag? Under dagarna skapar deltagarna en handlingsplan och bestämmer vad de ska göra ANNORLUNDA i sitt ledarskap när det är tillbaka i vardagen.

Vi är båda certifierade coacher enligt ICF (International Coaching Federation). Under vår tid som ledare på bolag använde vi oss aktivt av det coachande förhållningssättet. Vi har under de senaste åren utbildat mer än 200o ledare i det coachande förhållningssättet. Som en del av Growing Leaders erbjudande finns Professionell Coaching. Vi coachar individuellt eller i team. Både Annika & Emelie coachar ca 200 timmar per år.

Skicka intresseanmälan

Låt oss utveckla dig och ditt team! Vi finns placerade i Göteborg och Jönköping, levererar inom hela Sverige.
 
Skicka din intresseanmälan med dina kontaktuppgifter samt val av utbildningsområde du önskar genomföra, så kontaktar vi dig inom kort.