Coachande ledarskap - Growing Leaders
hero-image

Coachande ledarskap

När vi ställer coachande frågor tror vi på kraften bakom frågorna och att det är medarbetarna själva som sitter på svaren. För oss handlar det om ett ledarskap och förhållningssätt som leder till självständiga medarbetare med stor egen handlingskraft.

Hur går det till?

Under två dagar lär vi ut metoder kring coachande förhållningssätt och knyter detta till feedback och lyssnande.

Utbildningen fokuserar på:
 • Grunderna i coaching och samtalsteknik
 • Kommunikation med fokus aktivt lyssnande
 • Feedback
 • Coachande ledarskap.

 

Vi bygger upp det kring att leda individer och att leda team. Inom ”leda individer” fokuserar vi på leda olika och skapa dynamik, situationsanpassat ledarskap, motivationsfaktorer, kulturskapande ledarskap och att leda genom målstyrning.

Inom ”leda team” fokuserar vi på vad som krävs för att bygga högpresterande team (Susan Wheelan), olika faser för team och ledarens roll i de olika faserna, metoder och verktyg för förflyttning av team samt att vi gör praktiska övningar som man också kan ta med sig till sitt team.

Utbildningen bygger mycket på övning- individuellt, med bordsgrannen och i mindre grupper. Det finns också gott om tid avsatt för egen reflektion- vad och när ska jag använda detta i min vardag? Under dagarna skapar deltagarna en handlingsplan och bestämmer vad de ska göra ANNORLUNDA i sitt ledarskap när det är tillbaka i vardagen.

För vem?

Detta är en utbildning för dig som är ledare oavsett på vilket sätt du leder där du vill skapa självgående medarbetare och ge mer utrymme för ditt och deras utveckling.

 

Boka coachande ledarskap

Fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi dig inom kort

  Det är vi som coachar

  person bild
  Emelie Palmér
  emelie@growingleaders.se Utbildad inom coaching
  person bild
  Annika Stålhandske
  annika@growingleaders.se Certifierad coach enligt ICF-standard

  Growing Leaders

  Bymarksgatan 36, 554 48 Jönköping, Org.nr: 559178-8095 (F-skattesedel)