Utvecklande ledarskap - Growing Leaders Utvecklande ledarskap
hero-image

Utvecklande ledarskap

Vill ni utveckla ledarskapet hos era ledare? Står ni inför frågor som hur ni ska vara en attraktiv arbetsgivare och jobba med framtidens kompetenser? Hur tänker man mångfald av kompetenser och bakgrunder när man rekryterar och hur skapar man dynamik i gruppen och i företaget? Vi skräddarsyr en utbildning för era ledare.

Utvecklande Ledarskap byggs upp efter era önskemål. Kanske behövs två dagars fokus eller fler tillfällen och kortare dagar med uppgifter och individuell coaching emellan för ännu mer utveckling

Hur skapar man en kultur i bolag?

Den sitter inte i väggarna, den sitter i människorna- men hur kommer man dit man vill? Kanske är det så att ni har satt värderingar för företaget, men hur jobbar man värderingsstyrt hela vägen? Vad krävs för att leda med exempel? Hur får man värderingar att vara del av varje medarbetares vardag och inte bara vara ord på väggen eller intranätet?

Detta kan vara frågeställningar som ligger till grund för Growing leaders ”Utvecklande Ledarskap”, utveckling i ledarskap där innehållet anpassas efter era behov och önskemål.

Det kan också vara så att ni önskar en för fördjupning inom några ledarskapsverktyg. Att på riktigt få till en feedbackbaserad kultur där feedback ligger som grund för hur ni som bolag utvecklas? Hur gör man och vad behöver vi träna på? Eller coachande ledarskap- hur får man till det? Hur skapar man en lärande kultur där medarbetarnas kreativitet får komma fram genom att de får ansvar och förtroende att vara dem som många gånger har svaret själva.

 

 

Vill du veta mer om Utvecklande ledarskap?

Fyll formuläret nedan så kontakar vi dig inom kort

  Vi är Growing leaders

  person bild
  Emelie Palmér
  emelie.palmer@growingleaders.se +46 72 547 03 53
  person bild
  Annika Stålhandske
  annika.stalhandske@growingleaders.se +46 72 588 70 85

  Growing Leaders

  Bymarksgatan 36, 554 48 Jönköping, Org.nr: 559178-8095 (F-skattesedel)