Growing Leaders ledarskapstjänster

Utvecklande ledarskap

Fördjupning i ledarskap

Fördjupning i Ledarskap- för ledare med viss erfarenhet av de grundläggande ledarskapsverktygen som vi ta sitt ledarskap till nästa nivå. Vi möter många ledare som behöver fördjupa och träna sin kunskap inom vissa specifika områden. Därför vill vi stötta med det som är viktigt för just er organisations utveckling. Kanske står ni inför frågor som hur ni ska vara en attraktiv arbetsgivare och jobba med framtidens kompetenser? Kanske behöver ni utveckla er kultur? Eller skapa förutsättningar för era ledare att bli än mer modiga? Vi skräddarsyr en utbildning för era ledare.

Information om utbildningen Utvecklande ledarskap

För ledare som vill fördjupa sin förmåga att leda. Kunna utveckla sig själv och den organisation hen verkar i. Du har förmodligen jobbat ett antal år som ledare du har en grundutbildning kring ledarskap men vill träna och utveckla dina förmågor. I denna utbildning fördjupar vi oss i ledarskapet och ägnar oss åt än mer komplexa frågor

Fördjupning i ledarskap byggs upp efter era önskemål. Det kan vara många områden som gör att ni vill ge möjlighet till utveckling,

Står ni inför frågor som hur ni ska vara en attraktiv arbetsgivare och jobba med framtidens kompetenser? Hur tänker man mångfald av kompetenser och bakgrunder när man rekryterar och hur skapar man dynamik i gruppen och i företaget?

Hur skapar man en kultur i bolag? Den sitter inte i väggarna, den sitter i människorna- men hur kommer man dit man vill? Kanske är det så att ni har satt värderingar för företaget, men hur jobbar man värderingsstyrt hela vägen? Vad krävs för att leda med exempel? Hur får man värderingar att vara del av varje medarbetares vardag och inte bara vara ord på väggen eller intranätet?

Det kan också vara så att ni önskar en för fördjupning inom några ledarskapsverktyg. Att på riktigt få till en feedbackbaserad kultur där feedback ligger som grund för hur ni som bolag utvecklas? Hur gör man och vad behöver vi träna på? Eller coachande ledarskap- hur får man till det? Hur skapar man en lärande kultur där medarbetarnas kreativitet får komma fram genom att de får ansvar och förtroende att vara dem som många gånger har svaret själva.

GROWING LEADER- ”Utvecklande Ledarskap” byggs upp efter era önskemål. Kanske behövs två dagars fokus eller fler tillfällen och kortare dagar med uppgifter och individuell coaching emellan för ännu mer utveckling?

Vi på Growing Leaders, Emelie Palmér och Annika Stålhandske, har lång erfarenhet av ledarskap, inom olika bolag och branscher. Vi har lett team och ledare för ledare. Vi har drivit otaliga förändringsprojekt. Vi har tillsammans 30 års ledarerfarenhet och har båda under de sista åren utbildat över 2 000 ledare med varierande bakgrund. Många av dem har varit seniora ledare som velat utveckla och träna sitt ledarskap. Annika har sin bakgrund från produktion och logistik och Emelie inom försäljning och internationalisering. 

Så här säger en av våra kunder

Den här utbildningen gav mig ännu mer än jag förväntade mig! Den var utmanande och inspirerande. Modigt ledarskap är roligt ledarskap. Det är härligt att vara lite rädd och vara trygg när man agerar

Deltagare om fördjupningsutbildningen ”Kommunikation och modigt ledarskap”

Skicka intresseanmälan

Låt oss utveckla dig och ditt team! Vi finns placerade i Göteborg och Jönköping, levererar inom hela Sverige.
 
Skicka din intresseanmälan med dina kontaktuppgifter samt val av utbildningsområde du önskar genomföra, så kontaktar vi dig inom kort.